Yrityksestä

Historiaa

Pöllöpuodin perustajana toimi yksi Paimiolainen kahden pienen lapsen äiti. Innostus pöllöihin lähti tyttären pöllöihastuksesta, joka johti ihanaisten pöllötuotteiden bongailuun.

6.11.2013 Pöllöpuoti aloitti myynnin facebookin kautta aluksi pöllöpajana, jonka jälkeen nimi kuitenkin muotoutui pöllöpuodiksi.


Nykypäivää

Pöllöpuodin uutena omistajana häärii kolmen lapsen äiti Sammatista Lohjalta. Pöllöpuoti muutti Sammattiin 10.2.2015. Innokkaita pikkuapulaisia riittää, ja puodin puolella tullaan kuulemaan usein pienien lasten pulinaa.

Pöllöpuoti myy siis ihania pöllöaiheisia tuotteita. Tuotevalikoimasta löytyy sisutustuotteita kotiin ja lahjaksi. Aikuisille ja lapsille pöllömäisiä vaatteita ja asusteita. Ihastuttavia pöllökankaita sekä hauskoja sisustustarroja piristämään kodin sisustusta.

Osa tuotteista tilataan ulkomailta kuten Amerikasta, Iso-britanniasta, Saksasta ja Kiinasta. Valikoimassa on toki myös suomalaisia designia ja suomalaista uniikkia pöllöaiheisia käsitöitä. Pöllöpuodin jälleenmyyntituotteet löydät sivulta "yhteistyökumppanit".

Pöllöpuoti sijaitsee fyysisesti Lohjalla, Sammatissa.

 


Pöllöpuodin löydät myös facebookista minne päivittyy realiaikaisesti ajankohtaiset asiat. Käymme myös säännöllisen epäsäännölisesti messuilemassa sekä voit kutsua pöllöpuodin kotiisi esittelemään tuotteita ystävillesi, työkaverille ja sukulaisille.

Pöllöpuoti ottaa ilomielin palautetta tuotteista, tarjonnasta ja muusta yritykseen liittyvistä asioista vastaan. Tuotekyselyjä ja palautetta voi antaa facebookissa, yhteydenotto lomakkeella tai puhelimitse.

Kiva kun löysit itsesi Pöllöpuotiin!Pöllöpuoti
Werlanderintie 157
09220 Sammatti
Puh: 0504311263
Sposti: pollopuoti@kotiposti.net
Y-tunnus:  2674132-5

  
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet