Tilaus ja toimitus

Verkkokauppa on auki vuorokauden ympäri. Voit tilata tuotteet verkkokaupasta tai noutaa ne yrityksen toimipisteestä. Pöllöpuoti on auki sopimuksen mukaan, varmista tulosi viestillä tai puhelimitse.

Verkkokaupasta tilaamisen toimitusmaksu on 3,50euroa/tilaus.Tuotteiden kaikki hinnat sisältävät arvolisäveron (24%). 

Maksu tapahtuu Chekout-maksupalvelun välityksellä. Palvelu yhdistää sinut suoraan Chekoutin sivuille, mistä voit valita itsellesi mieluisen maksuvaihtoehdon. Lisää maksuvaihtoehdoista voit lukea täältä:

Checkout -palvelun maksuehdot

Jos noudat tuotteet toimipisteeltä niin maksuksi käy myös käteinen tai kortti (pankki tai luotto)

Tilaamisen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksessa näet tilatut tuotteet sekä hinnan. Jos haluat muutoksia vielä tilaukseesi niin ota pikimmiten yhteyttä pöllöpuotiin. Tilauksesi onnistuneesti vastaanotettuna saat vielä vahvistusilmoituksen ja kuitin sähköpostiisi. Tuotteiden toimitusaika on 1-3 (työ)päivää. Tilaustyönä ostettujen tuotteiden toimitusaika on 1-4 viikkoa. 

Tarkastathan tilausta tehdessäsi sähköpostiosoitteesi sekä osoitteesi että puhelinnumerosi sillä paketeista tulee postista tekstiviestillä saapumisilmoitus.

Alle 18-vuotiailta tilaajilta vaaditaan huoltajan suostumus!

Huom! Käytämme pakkauksessa paljon kierrätysmateriaalia, joten mainitsethan tilatessasi viestillä jos tuote on tulossa lahjaksi.


Palautukset:

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14vrk vaihto-ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. (Poikkeuksena mittatilauksena tehdyt tuotteet).

Palautettavat tuotteet tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa ja myyntikuntoisia. Palauttaessa/vaihtaessasi tuotteita ota yhteyttä verkkokauppaan. Kerrothan viestissäsi oma nimesi, yhteystietosi, mitkä tuotteet palautetaan/vaihdetaan sekä tilinumerosi.


Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palauttamista, jos siitä ei ole etukäteen sovittu. Jos paketti palautuu noutamattomana takaisin Pöllöpuotiin, tilauksesta vähennetään tällöin postikulut sekä palautumisesta Pöllöpuodille aiheutuneet kulut. 


 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet